Compunere despre Europa



"Doamnă profesoară, Dumneavoastră o să mă înțelegeți…."-  cu aceste cuvinte începe o nouă producție video, lansată de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI). Eroul este un elev care își împărtășește impresiile din vacanța recentă pe care a petrecut-o în Europa.  

Prin diverse exemple, acest material video își propune să diminueze stereotipurile despre Uniunea Europeană și să combată atitudinile preconcepute despre modul de viață din țările europene. Compunere despre Europa
 
Acest material video a fost realizat în cadrul proiectului “Campanii de advocacy pentru asigurarea transparenței proprietății media, a accesului la informație, promovarea valorilor și integrării europene“ implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent. Realizarea acestuia este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Opiniile exprimate aparțin Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.