O nouă rundă de training-uri de iniţiere pentru studierea la distanţă



Asociația Națională a Trainerilor Europeni din Moldova (ANTEM) organizează o nouă rundă de training-uri pentru asistenţii sociali şi colaboratorii din domeniul asistenţei sociale, beneficiari  din cadrul proiectului  Instruirea Lingvistică pentru Asistenții Sociali din Republica Moldova,  finanţat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare (ADA).

Seminarele au loc în perioada  09 - 15 iulie 2014, în localităţile de Sud, UTA Găgăuzia şi Chişinău în incinta  Direcţiilor principale a sănătăţii, familiei şi protecţiei sociale şi Secţiilor de asistenţă socială şi protecţie a familiei din regiunile respective.

Proiectul a demarat în luna aprilie 2014 şi are ca scop integrarea culturală şi socio-profesională, prin intermediul instruirii lingvistice la distanță, a reprezentanților minorităților etnice din Republica Moldova, angajați sau viitori specialiști în domeniul asistenței sociale,

Programul lingvistic prevede studierea limbii române prin intermediul platformei deja existente http://invat.antem.org, la nivelul avansat C1, modul care a fost elaborat în cadrul proiectului, fiind focusat pe segmentul asistenței sociale şi care îşi propune instruirea a 100 de asistenţi sociali şi colaboratori din domeniul asistenţei sociale, care vor beneficia de cursuri gratuite de limba română pentru necesităţile profesionale.

Pentru mai multe detalii, cu privire la proiect, ne puteţi contacta la telefonul: 022 245712 sau prin  e-mail: antem.moldova@gmail.com. http://antem.org