Tinerii din tabăra „Iubeşte-ţi rîul!” împreună cu Inspecţia Ecologică Călăraşi vor pune amenzi celor care încalcă legislaţia de mediu



expeditia 1Tinerii ecologişti, participanţii taberie de vară “Iubeşte-ţi rîul!” lansează o provocare ­organelor competente în domeniul protecţiei mediului, dar şi localnicilor care încalcă legislaţia de mediu - raiduri privind depistarea deversărilor ilegale de ape uzate de la sectorul particular.

Mîine, 01 iulie 2014, participanţii taberei de vară "Iubeşte-ţi rîul!" împreună cu Inspecţia Ecologică Călăraşi  organizează raiduri în  r. Călăraşi pentru a depista deversări de ape uzate de la grajduri şi gospodării particulare în afluenţiii r. Bîc.

La această activitate sunt invitaţi reprezentanţii mass-media pentru  a aduce la cunoştinţa populaţiei care sunt penalităţile, dar şi consecinţele acestor grave încălcări a legislaţiei de mediu.

 

Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi reprezentanţii Centrului Naţional de Mediu: Ina Coseru - Preşedinte CNM: 060589998, 079817448

Iuliana Cantaragiu – Expert  CNM: 079812714, 068225870

flagAcest eveniment este finanţat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările şi concluziile prezentate şi discutate în cadrul evenimentului aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.