LeaderSHE Friends Reunion



aLeaderSHE își păstrează spiritul inovativ și pentru acest început de vară! Tocmai de aceea, a decis că este bine ca networking-ul să lucreze la scară mai mare, iar pe 14 iunie, acest lucru s-a întâmplat.

Ziua de sâmbătă a fost una a amintirilor, zâmbetelor, florilor și ideilor de perspectivă. Evenimentul LeaderSHE Friends Reunion a adunat participante ale celor 3 ediții, mentori, ambasadoare, traineri și organizatori într-o atmosferă degajată, în care optimismul a dictat tonul. Fără a uita de elementul obligatoriu al dress-code-ului și anume o floare vie, prinsă-n păr sau la haină, fetele au venit treptat, lăsîndu-se pradă bunei dispoziții.

Participantele celei de-a 3-a ediții au avut grijă să creeze un decor deosebit, împânzind tot spațiul cu poze adunate pe parcursul anilor, atât la sesiuni de instruire, cât și în deplasări, vizite de studiu sau ieșiri informale. Trecînd cu ochii peste ele puteai ușor realiza că LeaderSHE a devenit treptat un fenomen.

Reuniunea a început cu un mesaj din partea Marinei Pascari – organizatoarea celei de-a 3-a ediții, care a ținut să menționeze toate rezultatele frumoase acumulate pe parcursul existenței acestui proiect. Dar, cel mai important este că LeaderSHE nu se oprește aici, ci urmează o nouă ediție; o ediție cu elemente inovative.

Ulterior, pentru că nu toate știam prenumele celorlalte invitate, am trecut peste această mică barieră prin intermediul unui joc. Nu doar am făcut cunoștință între noi, ci am mai și aflat unele mici curiozități despre fiecare.

Iar pentru că dincolo de întrebările jocului, pentru care trebuia să găsim răspuns, apăreau alte curiozități personale, evenimentul a continuat cu un fourchette, în cadrul căruia am avut undă verde să discutăm cât am vrut.         

Am împărtășit emoții, experiențe prin care am trecut după absolvirea LeaderSHE, dar și planurile noastre de viitor.Pentru că noi suntem convinse că ”Sharing is caring!”

IMG 0514