Prezentare JCI Moldova pentru tineri antreprenori



Sâmbătă, 1 martie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul Bibliotecii Municipale B.P. Haşdeu (Chişinău) va avea loc un eveniment inedit de prezentare a Camerei Internaţionale a Tinerilor Antreprenori – JCI Moldova.

Prezentarea este destinată tinerilor antreprenori din Republica Moldova interesaţi de:

  • Cum pot contribui la dezvoltarea economică locală prin intermediul JCI
  • Cum se pot dezvolta personal la nivel local şi internaţional
  • Cum pot dezvolta comunicatea locală de antreprenori prin intermediul organizaţiei

În cadrul evenimentului vom oferi şansa persoanelor interesate să lanseze JCI în localităţile de baştină. JCI este la moment o reţea prezentă în Chişinău, Ungheni, Soroca şi Rezina.

JCI Moldova reprezintă o organizație de tineri antreprenori afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI) prezentă în peste 115 de țări care numără mai mult de 200.000 de membri. Profilul membrilor JCI include tineri antreprenori, manageri, funcţionari publici, lideri de ONG-uri. JCI s-a lansat oficial în Moldova pe 29 septembrie 2011.

Pentru înregistrare la eveniment vă rugăm să contactaţi directorul de proiect, Mihaela Iuraşcu la mihaela.iurascu@jci.md sau la +373 67361 906.

Acest eveniment este realizat de  JCI Moldova cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Articol adaugat de: Mihaela Iurascu