Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

JURNALISM EUROPEAN

Distribuie prietenilor:


La data de 17 mai, ora 11.00 in incinta Centrului PRO EUROPA din Cahul a avut lor prezentarea Scolii de Studii Avansate in Jurnalism din Chisinau. La activitate au participat studenti, cadre didactice si cei interesati de programe de studii postuniveristare in domeniul jurnalismului. Prezentarea a fost facuta de Vitalie Dogaru coordonatorul academic. Scoala ofera studii postuniversitare in jurnalism la nivel european. Diploma de absolvire este semnata de Centrul Independent de Jurnalism, Scoala de Jurnalism din Missouri si Centrul de Formare Profesionala a Jurnalistilor din Paris.

Vor fi admisi 20 de absolventi ai institutiilor de invatamant superior din diverse domenii (stiinte socio-umane, stiinte tehnice, arte, medicina s.a), dintre care 10 vor beneficia de burse. Corpul didactic al Scolii este format din jurnalisti notorii din Republica Moldova precum si instructori din strainatate.

Mai multe detalii la adresa http://www.scoaladejurnalism.md Tel.: (+373 22) 213 652, 227 539, persoana de contact Vitalie Dogaru
Centrul Independent de Jurnalism, Sciusev 53, 2012, Chisinau

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet