MAI MULTE ONG-URI ACUZA MINORITATILE SEXUALE DE AGRESIVITATE SI INCALCARE A VALORILOR MORAL-SPIRITUA



anti_genderdoc_conferinta.jpgReprezentanti ai trei organizatii non-guvernamentale acuza minoritatile sexuale de agresivitate si incalcare a valorilor moral-spirituale, transmite Info-Prim Neo.

Reprezentantul Federatiei nationale de taekwondo, Sergiu Filat, a declarat marti, 6 mai, in cadrul unei conferinte de presa ca homosexualii discrimineaza drepturile si libertatile cetatenilor R. Moldova prin „activitatile obraznice” pe care le desfasoara, distrugand familia si vieti omenesti.

Relatiile homosexualilor sunt un pacat care afecteaza gandirea umana, iar promovarea publica a homosexualitatii reprezinta un pericol pentru mentalitatea societatii, a opinat reprezentantul asociatiei obstesti „Engleza pentru viata noua”, Natalia Boicu. De aceeasi parere si vicepresedintele Fundatiei pentru caritate si binefacere a persoanelor cu handicap din R. Moldova, Sergiu Rudcovschi.

In opinia celor trei, organizatia Gender Doc-M discrimineaza familia, nu respecta legea R. Moldova, distrugand valorile crestine ale societatii moldovene. Potrivit lor, diversitatea sexuala nu e o boala genetica, ci un moft al reprezentantilor minoritatilor sexuale.

Pe de alta parte, presedintele Gender Doc-M, Alexei Marcicov a comunicat in alta conferinta de presa ca ei sunt cei discriminati. Potrivit sursei citate, minoritatile sexuale din R. Moldova nu vor decat sa li se respecte drepturile si ca acestia pacatuiesc in egala masura ca intreaga societate.

Info-Prim Neo