Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

VOLUNTARIADA LUI DORIN CHIRTOACA

Distribuie prietenilor:


Poza: presa.mdPrimarul de Chisinau Dorin Chirtoaca a vizitat Casa municipala specializata pentru copii, din sectorul Botanica. Actiunea se inscrie in programul manifestarilor organizate in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, ce se desfasoara la Chisinau in perioada 14 - 20 aprilie, scrie presa.md citata de DECA-press.

Seful administratiei capitalei le-a adus micutilor cadouri, dulciuri si literatura pentru copii. Dorin Chirtoaca a vizitat toate auditoriile institutiei si s-a familiarizat cu conditiile de aici.

Potrivit lui Chirtoaca, implicarea persoanelor publice in activitati de voluntariat va oferi comunitatii exemple de responsabilitate sociala. Dorin Chirtoaca si-a exprimat speranta ca asemenea initiative vor determina un cerc tot mai mare de persoane sa participe la aceste actiuni caritabile.

Pe parcursul saptamanii curente, autoritatile municipale se vor implica si in alte activitati de voluntariat si vor participa la actiunile de binefacere, organizate de organizatiile non-profit.

 

Sursa DECA-press

 

 

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet