Comania Amplica Hosting - partener la conferința BizPower



compania-amplica-hosting-partener-bizpower

În data 26-27 aprilie, Compania Amplica Hosting a participat la BizPower, primul și cel mai mare eveniment de business din Republica Moldova, menit să dezvolte mediul de afaceri din țară prin împărtășirea de experiență, transfer de cunoștințe și know-how.

Compania de hosting Amplica se numără printre cei 30 de parteneri sociali-responsabili, care a asigurat o bună prezență online a site-ului www.bizpower.md . Printre partenerii evenimentului au fost și Raiffeisen Leasing, Centru BMW, site-ul de știri Unimedia, canalul de televiziune Jurnal TV, agenția de publicitate Imago, clubul de fitness Alexia Club, federația de tineri lideri și antreprenori JCI Chișinău, Aqua Uniqa, rețeaua Linella etc. Organizatorii evenimentului au fost compania de consultanţă în afaceri Magenta și compania de traininguri internaționale Evenda.

În cadrul conferinței au evoluat 50 de speakeri, specialiști din Moldova, cît și din România, Lituania și Elveția, care timp de 2 zile au vorbit pe diverse teme, de la Marketing, Vînzări, Producție, Branding corporativ și personal, pînă la Logistică, Resurse Umane și Finanțe.

Evenimentul a fost organizat la Leogrand Convention Center, unde peste 500 de tineri au participat la 4 conferințe și 12 workshop-uri. De asemena, au avut ocazia să ia parte la 2 cine de business organizate la Centrul BMW, în cadrul cărora s-au format relații de parteneriat și colaborare dintre oamenii de afaceri din Moldova și tineri dornici să-și dezvolte propria afacere.

Compania Amplica Hosting prestează servicii de web hosting pentru site-uri, înregistrare și menținere domenii web, certificate SSL ect. Aceasta s-a lansat pe piața IT din Republica Moldova în februarie 2011 și se bucură de încredere deplină a clienților și partenerilor ei. Deja de 2 ani compania duce o politică social-responsabilă activă, participînd și susținînd proiecte sociale de fiecare dată cînd are ocazia.

În data 26-27 aprilie, Compania Amplica Hosting a participat la BizPower, primul și cel mai mare eveniment de business din Republica Moldova, menit să dezvolte
mediul de afaceri din țară prin împărtășirea de experiență, transfer de cunoștințe și know-how
.

Compania de hosting Amplica se numără printre cei 30 de parteneri sociali-responsabili, care a asigurat o bună prezență online a site-ului www.bizpower.md .  Printre partenerii evenimentului au fost și Raiffeisen Leasing, Centru BMW, site-ul de știri Unimedia, canalul de televiziune Jurnal TV, agenția de publicitate Imago, clubul de fitness Alexia Club, federația de tineri lideri și antreprenori JCI Chișinău, Aqua Uniqa, rețeaua Linella etc. Organizatorii evenimentului au fost compania de consultanţă în afaceri Magenta și compania de traininguri internaționale Evenda.

În cadrul conferinței au evoluat 50 de speakeri, specialiști din Moldova, cît și din România, Lituania și Elveția, care timp de 2 zile  au vorbit pe diverse teme, de la Marketing, Vînzări, Producție, Branding corporativ și personal, pînă la Logistică, Resurse Umane și Finanțe.

Evenimentul a fost organizat la Leogrand Convention Center, unde peste 500 de tineri au participat la 4 conferințe și 12 workshop-uri. De asemena, au avut ocazia să ia parte la 2 cine de business organizate la Centrul BMW, în cadrul cărora s-au format relații de parteneriat și colaborare dintre oamenii de afaceri din Moldova și tineri dornici să-și dezvolte propria afacere.

Compania Amplica Hosting prestează servicii de web hosting pentru site-uri, înregistrare și menținere domenii web, certificate  SSL ect. Aceasta s-a lansat pe piața IT din Republica Moldova în februarie 2011 și se bucură de încredere deplină a clienților și partenerilor ei. Deja de 2 ani compania duce o politică social-responsabilă activă, participînd și susținînd proiecte sociale de fiecare dată cînd are ocazia.

Normal 0 false 21 false false false RO X-NONE X-NONE