Din 4 aprilie 2013, oficiile fiscale din republică şi Direcţia Generală a Marilor Contribuabili pot ridica formularele cu regim special din incinta DAF Botanica!



În scopul optimizării procesului de eliberare a facturilor fiscale şi a formularelor de documente primare cu regim special (actul de achiziţie a mărfurilor, actul de achiziţie a serviciilor de locaţiune şi a cheltuielilor aferente, bonul de plată, chitanţa de recepţie a plăţilor nefiscale 1-SF, chitanţa de recepţie a plăţilor fiscale 2-SF, factura de expediţie şi anexa la factura de expediţie, foaia de parcurs), Serviciul Fiscal de Stat a efectuat schimbări la nivelul amplasării centrului de eliberare a documentelor nominalizate agenţilor economici care se deservesc la Direcţia Generală a Marilor Contribuabili şi  IFS teritoriale.

Pentru a asigura comoditatea, Serviciul Fiscal de Stat a efectuat schimbări de amplasare a centrului de eliberare a facturilor fiscale şi a formularelor cu regim special. Astfel, pentru agenţii economici administraţi de către Direcţia Generală a Marilor Contribuabili (DGMC) şi oficiile fiscale din republică, centrul de eliberare a fost schimbat de pe şos. Hînceşti, nr.53, pe adresa str. Teilor, nr.7/2, etajul 3, biroul 303 (în incinta Direcţiei Administrare Fiscală Botanica).

Agenţii economici din municipiul Chişinău vor continua să-şi primească facturile fiscale şi formularele tipizate de documente primare cu regim special de pe adresa la care le ridicau anterior: or. Chişinău, şos. Hînceşti, nr.53.  

Conform noilor modificări, din punct de vedere a amplasării centrului de eliberare a formularelor agenţilor economici administraţi de către Direcţia Generală a Marilor Contribuabili (DGMC) şi oficiile fiscale din republică, Serviciul Fiscal de Stat îşi exprimă convingerea că procesul va dura mult mai rapid şi mai eficient.   

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi centrul de eliberare a documentelor cu regim special de pe adresa sectorul Botanica, str. Teilor 7/2, etajul 3, biroul 303, la numărul de telefon (022) 82-32-25.