JCI se extinde în regiuni



Camera Internaţională a Tinerilor Antreprenori – JCI Moldova își propune în 2013 să  dezvolte antreprenoriatul în Moldova prin crearea Organizațiilor Locale JCI în regiuni.

Acțiunile înteprinse de JCI Moldova sunt orientate spre îmbunătățirea mediului de afaceri din țară și crearea oportunităților de dezvoltare a tinerilor antreprenori din Chișinău și nu numai.

JCI  oferă tinerilor antreprenori oportunitatea de a lărgi cunoştinţele şi a contribui la dezvoltarea afacerii / carierei proprii, prin participare activă, prin implicare în comunitate, prin oferirea spaţiului de interacţiune cu potenţiali clienţi, parteneri la nivel local si internaţional și valoroase experienţe practice de învăţare în management, leadership şi antreprenoriat.

Persoanele cointeresate în crearea grupurilor de inițiative în localitatea în care activează pentru dezvoltarea unei Organizații Locale JCI sunt rugate să anunțe despre acest lucru printr-un mesaj la info@jci.md.

Reamintim că JCI Moldova reprezintă o organizație de tineri antreprenori afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI) prezentă în peste 115 de țări care numără mai mult de 200.000 de membri. Profilul membrilor JCI include tineri antreprenori, manageri, funcţionari publici, lideri de ONG-uri. JCI s-a lansat oficial în Moldova pe 29 septembrie 2011.