Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” invită prietenii să celebrăm 12 ani de activitate



Astăzi Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” (www.millenium.md) împlineşte 12 ani de activitate. De la fondare Institutl „MilleniuM” activează în calitate de platformă comună, care reuneşte persoanele preocupate de transformarea conceptului de colaborare şi parteneriat într-o practică curentă a vieţii asociative din Republica Moldova.

Activitatea sa, Institutul „MilleniuM” o desfăşoară în interesul întregii comunităţi, prioritari fiind tinerii, reprezentanţii ONG şi administraţiei publice locale. O atenţie deosebită se acordă activităţilor cu tineretul, deoarece ei reprezintă acel potenţial şi resurse nevalorificate, cu ajutorul cărora se pot soluţiona toate problemele existente.

„Timp de 12 ani, organizaţia pe care o reprezint, a contribuit la soluţionarea problemelor actuale ale societăţii, prin promovarea relaţiilor de colaborare şi parteneriat, implimentând programe şi proiecte în domeniul dezvoltării personale, organiziţionale şi comunitare. Despre aceasta vorbesc şi cele 38 de proiecte la nivel naţional şi internaţional desfăşurate de organizaţia noastră doar în anul 2012. Experienţa acumulată ne permite să acordăm susţinere APL şi ONG în planificarea strategică, management de proiect, teambuilding ş.a.” a subliniat Vitalie Cîrhană, directorul Institutului „MilleniuM”.

Reamintim faptul că Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” a fost înregistrat pe data de 18 decembrie 2000 şi în decursul anilor a devenit membrul a Consiliului Naţional al ONG din Republica Moldova, Coaliţiei Nedescriminare la nivel naţional şi Civil Society Leadership Network (CSLN), International Platform for Citizen Partcipation, Central and Eastern Europe Citiyen Network (CEE CN) la nivel internaţional.

În cadrul seratei de celebrare, care va avea loc pe data de 26 decembrie 2012, vor fi prezentate rezultatele înregistrate de organizaţie pe parcursul ultimilor ani în domeniul de dezvoltare personală, organiziţională, comunitară şi parteneriate. La eveniment sunt invitaţi membrii şi voluntarii Institutului „MilleniuM”, precum şi alţi invitaţi, reprezentanţi ai societăţii civile, cu care am colaborat pe parcursul anilor.

La eveniment sunt aşteptaţi membrii şi voluntarii Institutului „MilleniuM”, precum şi alţi invitaţi, reprezentanţi ai societăţii civile, cu care am colaborat pe parcursul anilor.

 

Pentru detalii contactaţi: Coordonator de proiect

Onofraş Mihaela – onofrasm@gmail.com