UN ZIAR ELECTRONIC AU PRODUS STUDENTII SCOLII DE STUDII AVANSATE IN JURNALISM



Ziar electronic, Scoala de JurnalismStudentii Scolii de Studii Avansate in Jurnalism din Chisinau (SSAJ) au editat publicatia electronica "Chisinau online". Aceasta a fost realizata in cadrul cursului "Jurnalism on-line" si poate fi accesata la adresa http://www.scoaladejurnalism.md/chisinauonline, informeaza Agentia Monitor Media. In publicatie pot fi accesate materiale multimedia ale studnetilor: stiri, articole, fisiere audio, video si foto. Subiectele sunt divizate in functie de categorii.

"Faptul ca am primit reactii pozitive din partea mai multor cititori, ne motiveaza sa continuam acest proiect. Ne dorim acest lucru foarte mult", spune Maria Arama una din studentele Scolii.

Tot in cadrul cursului de "Jurnalism online", sustinut de "Wouter von Wijk" (Olanda) si Corina Samciuc (Republica Moldova), studentii au creat propriile bloguri. Acestea pot fi accesate de pe "Chisinau online".

SSAJ este un proiect al Centrului Independent de Jurnalism care isi propune sa pregateasca anual cite 20 de jurnalisti profesionisti care sa poata aplica standardele si practicile internationale in mass media moldovenesti.

SSAJ si-a inceput activitatea 4 septembrie 2006.

 

AGENTIA DE MONITORIZARE A PRESEI "MONITOR MEDIA"