Asociatia "Apollo" atacă în mod nejustificat compania StarNet



Apollo” atacă în mod nejustificat compania StarNet

Ne exprimăm profunda îngrijorare că Asociaţia „Apollo”, în persoana preşedintelui Vasile Năstase, etichetează cu rea credinţă activitatea uneia din cele mai dinamice companii de comunicaţii electronice din Moldova, ocolind în mod arbitrar şi nejustificat realitatea. Domnul Năstase uită normele legale atunci cînd ignoră încheierea Curţii de Apel din Chişinău, fără a avea o bază reală în declaraţiile făcute.

Deşi la începutul lunii decembrie 2011, Curtea de Apel din Chişinău a dispus suspendarea executării art. 1 din decizia CCA, care prevedea retragerea autorizaţiei de retransmisie, Asociaţia „Apollo”, continuă să facă declaraţii tendenţioase şi nejustificate la adresa companiei în diverse canale mass-media, denigrând şi punând în lumină proastă imaginea StarNet. 

Menţionăm că pentru apărarea drepturilor sale şi a bunului nume, StarNet a pornit în luna ianuarie a acestui an procedura de judecată împotriva Asociaţiei „Apollo” şi a dlui Năstase. Este de presupus că tocmai acest litigiu a impulsionat acţiunile şi declaraţiile denigratoare în adresa companiei şi ne face să credem că în spatele acestor acţiuni sunt interese ascunse care urmăresc să compromită activitatea întregii companii. 

În contextul celor expuse mai sus, avem încrederea că reprezenaţii mass-media şi întreaga comunitate va examina cu precauţie declaraţiile emise de Asociaţie.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
Irina Ghelbur
Serviciul Relaţii Publice StarNet 
Tel: 844914
Email: ighelbur[@]starnet.md