Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6107

Întrunirea ONG-urilor din raionul Strășeni



Sâmbătă, 10 decembrie, la ora 10:00, în Sala de Ședinţe a Consiliului Raional Străşeni, a avut loc o întrunire a ONG-urilor din raion.

Reprezentanţii asociaţiilor obşteşti s-au întrunit pentru a discuta realizările din 2011 şi planurile pentru 2012, în special, consolidarea eforturilor pentru dezvoltarea comunitară.

La eveniment, au participat reprezentanţii Consiliului Raional Străşeni — vicepreşedintele Sergiu Nicula — şi şeful serviciului de tineret — Gheorghe Barbos. Sergiu Nicula a declarat pentru reprezentanţii societăţii civile că în cadrul Consiliului Raional a fost creată o comisie în cadrul cărei va fi numit câte un reprezentant din fiecare asociaţie obştească activă din raion. La fel, la eveniment au participat 3 invitaţi speciali care au prezentat câteva proiecte ce v-or derula în 2012 în raionul Străşeni — Daniela Cibotari şi Nicolae Apostu, din echipa „Hai Moldova”, — şi Natalia Andreev — coordonatoarea proiectului „Papergirl”.

Evenimentul a fost organizat de ONG „Cultura Nouă” cu suportul Consiliului Raional Străşeni şi este prima întrunire de acest gen care a avut loc în raion.

Reprezentanţii ONG-urilor prezente au convenit că în 2012 se vor întruni mai des în acest format pentru a spori eficienţa societăţii civile din raion.http://static.infostraseni.md/img/n/lw1ye1.jpg

Alte articole de la acest autor: