Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

RAPORT DE EVALUARE A PROIECTULUI "CONSOLIDAREA SECTORULUI ASOCIATIV DIN REPUBLICA MOLDOVA"

Distribuie prietenilor:


La finele perioadei de implementare a proiectului "Consolidarea sectorului asociativ din Republica Moldova", Centrul "CONTACT" a organizat un tender in rezultatul caruia Institutul de Marketing si Sondaje IMAS-INC a fost selectat pentru a evalua proiectul respectiv. Studiul de evaluare s-a desfasurat in perioada 1 februarie - 2 martie 2007.

Evaluarea proiectului a presupus efectuarea interviurilor in profunzime si crearea unui focus-grup cu reprezentantii ONG-urilor din regiunile conventionale ale Republicii Moldova (Transnistria, UTA Gagauz-Yeri si restul tarii) care au participat la acest proiect. Concluziile raportului de evaluare se axeaza pe aprecierile facute de reprezentantii ONG-urilor participante la proiect cu privire la gradul de relevanta, performanta obtinuta si functionalitatea proiectului.

Proiectul "Consolidarea sectorului asociativ din Republica Moldova", implementat de Centrul "CONTACT" si activitatea de evaluare a proiectului respectiv s-au derulat in cadrul proiectului "Crearea unui cadru de relatii pasnice in Republica Moldova" (The Peace Building Framework Project), administrat de catre Sectia Departamentului pentru Dezvoltare Intenrationala (DFID) al Marii Britanii din cadrul Ambasadei Britanice la Chisinau.

Raportul de evaluare a proiectului "Consolidarea sectorului asociativ din Republica Moldova" poate fi citit pe saitul Centrului "CONATCT".

Pentru informatii suplimentare:

Tel/fax: (022) 23-39-47, 23-39-48

http://www.contact.md

Centrul National de Asistenta si Informare a ONG-urilor din Republica Moldova "CONTACT"

Descarca: Raportul de evaluare a proiectului "Consolidarea sectorului asociativ din Republica Moldova"

 

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet