CENTRUL INDEPENDENT DE JURNALISM LANSEAZA €žGHIDUL MASS-MEDIA DIN REPUBLICA MOLDOVA€



Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a lansat varianta on-line a €žGhidului mass-media din Republica Moldova", transmite DECA-press cu referinta la un comunicat al centrului.

Ghidul poate fi accesat pe site-ul organizatiei (www.ijc.md) la rubrica €žCercetare si publicatii", subdiviziunea €žGhidul mass-media din Republica Moldova". Ghidul cuprinde informatii despre 146 ziare, 107 reviste, 54 de posturi radio, 34 posturi TV, 63 operatori TV si 16 agentii de presa din Moldova, inclusiv regiunea transnistreana.

Informatia a fost colectata in perioada februarie-septembrie 2007 de un grup de operatori ai Centrului Independent de Jurnalism. Editia tiparita a ghidului va fi publicata la sfarsitul anului curent, cu o prefata ce va cuprinde o analiza a tendintelor de dezvoltare a mijloacelor de informare in masa din Republica Moldova.

Centrul Independent de Jurnalism a realizat, incepand cu anul 1999, doua editii ale €žGhidului mass-media". Editia a treia este un proiect al Centrului Independent de Jurnalism (CIJ), realizat cu sustinerea financiara a Misiunii OSCE in Republica Moldova si Ambasadei SUA prin Programul de granturi mici pentru sustinerea initiativelor democratice.

Potrivit comunicatului, datele din €žGhidul mass-media" vor fi rectificate si completate cu regularitate.

 

Sursa: DECA-press