Tinerii Jurnalisti faciliteaza Dialogul



Centrul Tinarului Jurnalist din Moldova lanseaza astazi publicatia "Tinerii Jurnalisti Faciliteaza Dialogul", editata in cadrul proiectului cu acelasi nume, sustinut financiar de Centrul CONTACT in cadrul programului Peace Building Framework. Publicatia prezinta in 85 de pagini experienta a 14 tineri jurnalisti din Transnistria si alte regiuni ale Moldovei, care au participat in cadrul proiectului desfasurat de CTJM in perioada august 2006 - martie 2007.

Brosura este divizata in 4 capitole (1.Echipa Vitamin - pas cu pas, 2.Ganduri, 3.Impresii, 4.Cuvantul Expertilor), unde sunt prezentati toti participantii din proiect, incercarile prin care au trecut si experienta lor comuna de a edita ziarul bilingv "Vitamin".

In paginile publicatiei se mai gasesc si opiniile Alinei Radu (Ziarul de Garda), Marinei Kireeva (Partner), Vioricai Chelban, Anei Trocin si Irinei Iurcisin (CTJM).

Totodata, echipa de implementare a proiectului vine cu un set de propuneri care tin de colaborarea dintre tinerii de pe cele 2 maluri ale Nistrului, bazate pe propria experienta.

Director de Proiect: Irina Iurcisin

Asistent de proiect: Ana Trocin

Publicatia poarta marca "Produs de Tineri", este in romana si rusa si poate fi gasita la CTJM


Centrul Tinarului Jurnalist din Moldova (CTJM),
Casa Presei, str. Puskin 22, of. 520,
Chisinau, Republica Moldova, MD - 2012,
tel: (022) 92 30 81,
e-mail: ctjmoldova@gmail.com,
web: www.ctj.md
lista de discutii: groups.yahoo.com/group/retea_ctjm