„StarNet” a premiat câştigătorii Turneului Naţional de Şah pentru copii



Academia Naţională de Şah din Moldova (ANŞM), în parteneriat cu Primăria capitalei, a organizat în zilele de 8-9 ianuarie 2011 Turneul Naţional de Şah pentru copiii de la 8 până la 14 ani. Turneul a avut loc în sala sportivă a Institutului Naţional de Educație Fizică şi Seguv din strada A. Doga, 24/1. Turneul s-a desfășurat în 9 runde (după sistemul elveţian de joc), a câte 15 min. Scopul Turneului a fost de a descoperi copiii talentaţi la şah şi de a-i promova pe arena naţională şi internaţională.

Deţinătorii locurilor I-III au obţinut premii băneşti, iar toţi participanţii la competiţie au beneficiat de cadouri. Câştigătorii au fost desemnaţi pentru patru categorii de vârstă. Băieţii şi fetele, care au ocupat locurile întâi în fiecare categorie, au beneficiat de premii băneşti acordate de „StarNet”.

Alexandru Machedon, Director General „StarNet”, a menţionat: “Compania „StarNet” este o susţinătoare activă a diverselor manifestări sportive. Cei mai buni sportivi sunt încurajaţi şi menţionaţi cu diverse premii, deoarece tinerii reprezintă fondul de aur al oricărei societăţi umane”.

Răspunzând dezideratelor majore ale timpului, „StarNet” contribuie permanent la îmbunătăţirea performanţelor copiilor şi tinerilor, obiectiv exprimat de programele susţinute de companie: “Noi aereciem inteligenţa” şi „Wi-Fi pentru Chişinău”.

sursa: www.starnet.md