Competitie de fotbal la Vadul-Rascov



Marti 18 mai , la stadionul din Vadul-Rascov au avut loc competitiile spotrive dintre satele Vadul-Rascov , Climautii de Jos si oraselul Camenca, din stinga Nistrului.

Participanti au fost tineri, pina la 15 ani.  Activitatea a fost organizata de AO INFO-TERRQA  in cadrul proiectului “Odihna activa in favoarea tinerei generatii” finansat de IREX/CPP,  in programul de Dezvoltare Participativa a comunitatii din Moldova.

Meciul a inceput la orele 15.00 intre oaspetii de la Camenca si gazde. Au urmat Climautii de Jos cu a doua echipa din Camenca si finala a avut sa fie intre Vadul-Rascov si Climautii de Jos.

Au cistigat toti sanatate, dar principalul a fost intilnirea, si de a deschide podul Nistrului cu invoire, voie buna si veselie.
Finalistii sau ales cu cadouri de pret si o minge cu semnaturile adversarilor pe ia.  Vremea de la inceput nea bucurat cu soare, dar finalistii au avut de a juca cu o ploae cu bulbuci.  Participanti , sustinatori , fani si spectatori au fost peste 120 d persoane.

Toti au primit multumiri de la organizatorii activitatii.  Speram sa facem o intilnire la data de 26 mai pe terenul din Camenca . Sportul nu are baraje...