×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62
Distribuie prietenilor:


Centrului Tanarului Jurnalist din Moldova si Minorities of Europe din Marea Britanie implementeaza in Moldova proiectul "Picture the peace" la care participa tineri ce activeaza in organizatii non-guvernamentale din noua tari: Moldova, Marea Britanie, Polonia, Austria, Spania, Malta, Belorusia, Azerbaijan si Georgia, transmite DECA-press.

"Scopul proiectului este de a crea un efect de multiplicare focusat la nivel local, de a promova peace building-ul in Moldova, care este un stat ce se confrunta cu probleme interne in ceea ce priveste statutul regiunii transnistrene" - spune Viorica Chelban de la Centrul Tanarului Jurnalist.

Proiectul "Picture the peace" este singurul proiect international orientat in peace building in Moldova si in promovarea diversitatii inter-culturale in Europa de Est, realizat de tineri si finantat de Uniunea Europeana.

De asemenea, participantii la proiect vor organiza o expozitie de fotografii pentru comunitatea locala privind modul de percepere a pacii de catre tinerii participanti la proiect. Expozitia va fi prezentata in gradina publica "Stefan cel Mare", vineri, 10 august 2007, incepand cu ora 14.00. In cadrul aceluiasi proiect va fi realizat un ziar unde vor fi publicate articole si fotografii ce reflecta viziunea proprie a tinerilor a realitatii din Moldova, focusata pe peace building si solutionarea conflictelor.

Sursa: DECA-press

 

 logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: