×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62
Distribuie prietenilor:


modul2-3.jpgIn perioada 24-26 iulie, in cadrul seminarului "Elaborearea unei propuneri de proiect", tinerii asociati (reprezentantii organizatiilor neguvernamentale si grupurilor de initiativa) din regiunea rurala a r. Cahul au elaborat proiecte de angajare civica a tineretului rural.

Activitatea a fost organizata de catre Institutul de Instruire in Dezvoltare �MilleniuM" in parteneriat cu Directia Tineret si Sport a Consiliului Raional Cahul si Centrul Regional de Resurse pentru Tineri "Impuls" din Cahul in cadrul proiectului "Consolidarea capacitatilor de angajare civica a tinerilor asociati din regiunea rurala a r. Cahul" cu sustinerea financiara a Bancii Mondiale - Oficiul din Moldova.

Proiectul "Consolidarea capacitatilor de angajare civica a tinerilor asociati din regiunea rurala a r. Cahul" este o initiativa a Institutului de Instruire in Dezvoltare "MilleniuM" care vine drept raspuns la necesitatile de angajare civica a tineretului rural. In cadrul proiectului se desfasoara un curs de instruire avansata (format din sase module) care va consolida capacitatile de angajare civica a tineretului din regiunea rurala a r. Cahul.

Scopul modului de instruire consta in dezvoltarea abilitatilor de formulare a propunerilor de proiect si identificarea potentialilor parteneri la nivel de comunitate. In cadrul activitatii, 20 de tineri din r. Cahul au facut cunostinta cu notiunea de proiect, au identificat componentele unui proiect si metodele de elaborare a unei cereri de finantare.

La finele instruirii, in calitate de lucru pentru acasa, beneficiarii vor elabora proiecte de angajare civica a tineretului rural din r. Cahul.

Pentru informatii suplimentare:

Cirhana Vitalie

Directorul Institutului de Instruire in Dezvoltare "MilleniuM"

Tel. 069110076, E-mail: millenium@ong.md

 

 logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: