×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62
Distribuie prietenilor:


Astazi 12 iulie la ora 11:00 la sediul misiunii OSCE din Republica Moldova a avut loc o discutia ce tine de Coalitia Anti-Discriminare. La aceasta sedinta au fost prezenti membrii Coalitiei, inclusiv CNTM, si reprezentantii misiunii OSCE in Republica Moldova.

In cadrul intilnirii a fost discutat draftul legii privind Prevenirea si Combaterea Discriminarii in Republica Moldova.

Deasemenea a fost discutat problema aderarii altor ONG-uri in componenta Coalitiei. Asfel pina la finele saptaminii viitoare mebrii Coalitiei vor realiza agenda pentru sezonul de vara, precum vor trimite un pachet de informatii ONG-urilor interesate de aceasta lege.

Coalitia Non-Discriminare are drept scop implementarea proiectului "Promovarea politicilor non-discriminatorii in Republica Moldova".

Scopul proiectului consta in promovarea si adoptarea politicilor non-discriminatorii, precum si a practicilor pozitive internationale compatibile pentru Moldova, prin
intermediul mai mult activitati pentru diferite categorii de persoane vizate.

Durata proiectului este de 9 luni si se realizeaza gratie suportului finaciar oferit de Comitetul Helsinki din Suedia si Institutul Societatii Deschise (Budapesta) in colaborarea stransa cu misiunea OSCE din Moldova.

 

 logoStarNet

Serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: