Mâine are loc prima şedinţă a Consiliului Naţional pentru Participare




De dimineaţă am primit următorul mesaj de la Serviciul de Presă al Guvernului Republicii Moldova

:::::::::

Aviz!

La finele anului 2009 executivul a aprobat Hotărîrea Guvernului cu privire la crearea Consiliului Naţional pentru Participare care va activa sub auspiciile Guvernului.

Scopul consiliului este dezvoltarea şi promovarea parteneriatului strategic între autorităţile publice, societatea civilă şi sectorul privat în vederea consolidării democraţiei participative în Republica Moldova.

La iniţiativa Prim-ministrului Vladimir FILAT, este convocată prima şedinţă a Consiliului pentru discutarea priorităţilor de colaborare între Guvern şi societatea civilă.

Evenimentul va avea loc la data de 2 februarie orele 10:00, în incinta clădirii Guvernului, sala de şedinţe, et. 1, acces din str. B. Bodoni. Şedinţele Consiliului sunt publice.

::::::::::::::::::::

Interesant Consiliu. Mâine facem transmisiune pe Privesc.Eu de la acest consiliul. Scopul este interesant, să vedem cine va face parte din acest Consiliu Naţional. În Rusia este "Obşestvennaia Palata" din care fac parte oameni influenţi în diferite domenii. Să vedem cine a fost ales în RM.


Posted: 2010-02-01 00:24:51

Blog | Eugen Luchianiuc