PESTE 750 DE ABTIBILDURI CTJM IN CAMINELE UTM

Primul scrutin al alegerilor a trecut, acum vine al doilea, unde fiecare, cu mic cu mare trebuie sa-si faca datoria de cetatean activ asa cum a facut si pe 3 iunie si sa mearga sa voteze pentru candidatul preferat.

In primul tur, abtibildurile CTJM au ajuns si in caminele UTM prin intermediul tinerilor foarte entuziasmati de a contribui si ei cu ceva in promovarea participarii semenilor in alegeri. Studenti, tineri participanti la seminarele CTJM, tineri jurnalisti din Orhei, Cahul, Ocnita - toti au pus umarul la distribuirea materialelor informative CTJM.
Cristina Bliuc, studenta UTM: "Sunt fericita ca am contribuit si eu in campanie. Cel mai tare m-a mirat faptul ca eu am luat materiale direct de la CTJM, si m-am intilnit cu colegi care distribuiau aceleasi materiale in camin, care nu stiu de unde le luasera. Am facut o echipa buna - a doua zi pe toate usile din camin erau lipite postere si abtibilduri cu mesajul "Pe 3 iunie ce faci? - Mergi si voteaza"!"

Sursa: http://woteaza.ctj.md

 

 
After display content

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo

promo

Promo

Promo