Charity Butterfly Party - 30 august 2009 - Club Flamingo



O petrecere frumoasă de caritate, "Charity Butterfly Party" a fost organizată la 30 august 2009 în incinta clubului Flamingo din Chişinău. La eveniment au fost invitaţi prietenii Fundaţiei „Angelus Moldova” Hospice „Angelus”, sponsori, voluntari, şi persoane ce pledează pentru aceleaşi idei nobile.

În timpul seratei de caritate au evoluat interpreţii Vitalie Dani, Adrian Ursu, Doiniţa Sulac, Mihai Budurin, formaţia Akord, Aura, Indiana, Janet Erhan, Serj Cuzencov, iar prezentatori au fost Natalia Gordienco şi Andrei Doba

Publicul a savurat plăcerea unei licitaţii cu loturi donate de către persoanele cu inimă mare, iar banii colectaţi în urma licitaţiei au fost donaţi Hospice-ului „Angelus” pentru a asigura continuitatea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă. La licitaţie au fost expuse tabloul „Dansatoarea”, donat de către autorul Gheorghe Lisiţa, sculptură în lemn „Soarele Moldovei”, autor Ion Temciuc, doua cărţi din colecţia lui Grigore Vieru, un pumnal african în teacă de piele lucrată manual, donat de către Gabriel Stati, o sticlă de wiskey scoţian oferită de către compania „Dufremol”, şi o sabie în stil kubaci, încrustată cu fildeş, donată de ex-preşedintele RM Petru Lucinschi.

Compania „Dufremol”, a donat 1500 USD, iar suma totală colectată în urma petrecerii a fost de 30200 MDL.

Serbarea a fost organizată datorită oamenilor cu suflet generos şi inimă nobila: Clubul „Flamingo”, compania Stati Holding, revista VIP Fashion. O deosebită recunoştinţă le aducem domnului Gabriel STATI, doamnei Arina CORŞICOVA, şi doamnei Rodica CREŢU, care au dat dovadă de interes sincer faţă de cauza pentru care pledăm.

Momentele de cumpănă şi necaz ale persoanelor suferinde vor fi mult mai uşor de abordat şi de rezolvat, datorită generozităţii şi solidarităţii de care au dat dovadă multe persoane şi organizaţii comerciale în cadrul acestei petreceri.

Cu acest prilej, echipa Hospice „Angelus” îşi exprimă recunoştinţa pentru gestul Dumneavoastră nobil şi pentru solicitudinea de care aţi dat dovadă atunci cînd intervenţia Dumneavoastră era mai mult decît necesară!

Reportajele cu privire la acest eveniment pot fi citite pe www.politik.md şi www.jurnal.md, iar galeria foto poate fi accesată pe site-ul organizatiei la www.hospiceangelus.md.

Contacte Fundaţia Filantropică Medico-Socială "Angelus Moldova"
(+373) 22925315
(+373) 22925315
info@hospiceangelus.md
www.hospiceangelus.md