Presa scrisă: cum ne dezvoltăm în era Internetului? Discutăm la Forumul mass-media 2017 cu Piotr Piotrowicz, editor al celui mai mare și mai popular ziar local din Polonia - "Gazeta Jarocińska"



În cadrul Forumului mass-media din Republica Moldova, ediţia 2017, care se va desfăşura la 14-15 noiembrie 2017 în mun. Chişinău, vor avea loc trei master-class-uri ale unor experți din străinătate. În prima zi a Forumului, Piotr Piotrowicz, editor al ziarului "Gazeta Jarocińska" din Polonia, va susține master-class-ul ”Presa scrisă: cum ne dezvoltăm în era Internetului?”.

Piotr Piotrowicz este jurnalist, editor, redactor-șef al "Gazeta Jarocińska", unul dintre cele mai mari și mai populare ziare locale din Polonia. "Gazeta Jarocińska" a devenit cel mai bun ziar al anului 2015 în cadrul concursului de presă locală. În prezent, Piotr este președintele Editurii Sudice care publică cinci reviste locale, o revistă lunară pentru agricultori, o revistă trimestrială pentru femei, și administrează șapte portaluri de Internet. Este autorul mai multor cărți, în special despre istoria locală. Deși este absolvent al Universității Tehnice din Poznań, cu specialitatea de inginer energetic, Piotr Piotrowicz activează în jurnalism de peste 30 de ani.

Nu uitați: Forumul mass-media 2017 va avea loc la 14 și 15 noiembrie 2017 în mun. Chişinău. Înregistrarea participanților are loc până la data de 5 noiembrie inclusiv, pe pagina electronică www.mediaforum.md

Forumul mass-media 2017 este organizat de Consiliul de Presă din Republica Moldova, în parteneriat cu Asociaţia Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia Presei Electronice (APEL).

Desfăşurarea Forumului mass-media 2017 este finanţată de Programul Mass-Media al Fundaţiei Soros-Moldova şi co-finanţată de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (Germania), DW Academie (Germania) și Ambasada SUA în Republica Moldova.

Pentru informaţii suplimentare:

tel.: (022) 210602 (persoană de contact – Diana Lungu, coordonatoare comunicare)

www.mediaforum.md