hackathon

ZIARELE MEMBRE ALE API EDITEAZA O PAGINA SAPTAMANALA DE EDUCATIE CIVICA SI ELECTORALA

O pagina saptamanala de educatie civica si electorala cu genericul "Activ" este editata de 14 ziare locale si nationale, membre ale Asociatiei Presei Independente (API), informeaza Agentia Monitor Media.

Directorul executiv al API, Petru Macovei, a informat ca in pagina respectiva sunt prezentate modalitatile de exercitare a dreptului la vot, sunt oferite raspunsuri la intrebarile cititorilor, sunt mediatizate reglementarile electorale stabilite de structurile ce asigura derularea procesului electoral.

In aceasta pagina sunt prezentate exemple de participare a cetatenilor la solutionarea celor mai stringente probleme ale comunitatii lor, fiind promovata ideea responsabilitatii fiecaruia pentru viitorul tarii si a necesitatii de a se implica cat mai activ in edificarea unei societati democratice si civilizate, a mai spus Macovei.

Pana la 3 iunie, cand vor avea loc alegerile locale generale, pagina "Activ" se editeaza saptamanal, iar ulterior - o data la doua saptamani.

Pagina "Activ" este editata de API in cadrul unui proiect, finantat de Ambasada SUA la Chisinau.

Sursa: AGENTIA DE MONITORIZARE A PRESEI "MONITOR MEDIA"

 

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.