Comunicarea eficientă pentru tinerii din regiuni



14355020 1787256111551965 7806621542139265019 nCe este comunicarea eficientă, modul de transmitere non-violentă a unui mesaj, comunicarea asertivă, ascultarea activă etc, au fost temele discutate în cadrul trening-ului „Comunicarea eficientă”.

Activitatea a avut loc în perioada 16-18 septembrie în cadrul proiectului „Promovarea educației non-formale de calitate în domeniul tineret”, organizat Institutului de Instruire în Dezvoltare ”MilleniuM” cu susținerea financiară oferită în cadrul Programului de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Formatorii acestei instruiri au fost Serghei Vrabii - Bălți, Svetlana Prodan - Călărași și Tatiana Trofim – Leova, beneficiari ai „Cursului de Lungă Durată în Formare de Formatori”. La training au participat 13 tineri, reprezentanți din cele trei regiuni.

Scopul trening-ului a fost de a dezvolta abilitatea de comunicare eficientă tinerilor, care la întoarcere în localitățile de bază vor organiza activități de diseminare a informației.

Proiectul „Promovarea educației non-formale de calitate în domeniul tineret” este implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, cu suportul financiar oferit de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi 2016.

Urmăriți pagina noastră de facebook, pentru a afla noi detalii despre proiect.