La Soroca se va desfășura Forumul Național a Prestatorilor de Servicii Prietenoase Tinerilor Ediția a II-a



În perioada 25-26 mai 2016, în orașul Soroca se va desfășura Forumul Național a Prestatorilor de Servicii Prietenoase Tinerilor Ediția a II-a. Evenimentul va avea loc în incinta restaurantului „Briz” începând cu ora 10:00. În cadrul Forumului vor participa circa 60 de persoane, care reprezintă Rețeaua Națională a Prestatorilor de Servicii Prietenoase Tinerilor, Autoritățile Publice, organizații internaționale donatoare și mass-media.

La cea de a II-a ediție a Forumului Național Prestatorilor de Servicii Prietenoase Tinerilor se va face o prezentare a Proiectului de Standarde Minime de Calitate a Serviciilor Prietenoase Tinerilor.

Obiectivul general al evenimentului este să se evidențieze rolurile și importanța Rețelei NPSPT, în implementarea politicilor de tineret, vizate atât în Strategia de Tineret, cât și în Planul de Acțiuni pentru 2014-2020, cât și în alte programe și proiecte din domeniul tineret la nivel național și regional.

Ca rezultat final, va fi elaborată și aprobată o Rezoluție cu privire la situația din sectorul de servicii pentru tineri. Forumul Național a Prestatorilor de Servicii Prietenoase Tinerilor Ediția a II-a este realizat în cadrul Proiectului „Consolidarea sectorului de servicii prietenoase tinerilor din Republica Moldova”, implementat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului din Republica Moldova, în cadrul planului de acțiuni 2015.

Articol adaugat de: Anișoara Mîțu
Alte articole de la acest autor: