În Republica Moldova se lansează un portal de știri pro-românesc



Un nou portal de știri va fi lansat curând in Republica Moldova – Liber TV. Proiectul mediatic a apărut la iniţiativa Asociației Obșteşti „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP) și are scopul de a promova mesajul pro-românesc și unionist în Republica Moldova și în afara granițelor ei.

Liber TV

 

Proiectul este unul inedit, întrucât în Republica Moldova nu există un portal de știri unionist, iar subiectul Unirii este deseori evitat de portalurile de știri capturate. „A venit timpul presei libere! Începem cu un site de știri,iar în cel mai scurt timp va fi lansată o publicație periodică, care va fi distribuită gratuit în toate localitățile din Republica Moldova. În final, vom avea un post de radio și o televiziune liberă și independentă. Aceasta este prioritatea noastră, acesta este angajamentul nostru ferm pe care ni-l asumăm!”, susține Vlad Bilețchi, președintele AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP)

Portalul va cuprinde știri din domeniul politic, economic, social, sport etc, însă va fi o sursă de informare pro-românească, care va prezenta informația veridică despre adevărul istoric. Coordonator și redactor-șef al portalului va fi co-președintele ODIP – Corina Bezer.

„Pentru că independența, integritatea, corectitudinea și transparența mediatică sunt obiectivele noastre, acest proiect mediatic își revendică dreptul de a fi pur românesc, autohton și cu interes național reunificator”, precizează tinerii din ODIP.

Articol adaugat de: Corina Bezer
Alte articole de la acest autor: