Expoziția foto „Lumea, așa cum o văd Eu”, ajunsă la cea de-a VII-a ediție



Miercuri, 2 decembrie, Keystone Moldova în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei și cu Reprezentanța SOIR Moldova lansează cea de-a VII-a ediție a expoziției foto „Lumea, așa cum o văd Eu”. Lansarea va avea loc în incinta Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu”, bd. Ștefan cel Mare 148, începând cu ora 11:00.

Fotografiile care vor fi expuse în acest an sunt realizate de către persoane cu dizabilități, care sunt membre ale grupurilor de auto-reprezentare din cinci raioane ale țării. Tinerii auto-reprezentanți au realizat fotografiile conform tehnicii PhotoVoice, completându-le cu mesaje și explicații. Cei 16  participanți și-au ales temele reflectate în poze – încălcarea și respectarea drepturilor omului, valori umane, incluziune socială și au înfățișat lumea așa cum o văd ei.

La inaugurarea expoziției vor participa autorii fotografiilor, reprezentanți ai Ministerului Muncii, Protecției Sociale și a Familiei, ai Reprezentanței SOIR Moldova, persoanele de suport ale grupurilor de auto-reprezentare reprezentanți ai ONG-urilor și jurnaliști.

Expoziția se va desfășura pe tot parcursul lunii decembrie.

Expoziția foto „Lumea, așa cum o văd Eu” este realizată în cadrul Proiectului ”Implicare prin acțiuni de advocacy și auto-reprezentare”, implementat de Keystone Moldova, cu suportul Reprezentanței SOIR Moldova. Unul din obiectivele acestui proiect este crearea și consolidarea unei rețele naționale a auto-reprezentanţilor din toate regiunile țării.

 

***

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi:
Natalia Cojocaru,  coordonatoare de proiect
Tel/fax: (+373 22) 92-91-98, 060488188;

e-mail: ncojocaru@keystonehumanservices.org ;
web: www.keystonemoldova.md