Asociaţia „Perspectiva” dă startul unui nou proiect



Începând cu luna februarie a.c., A.O. Perspectiva din or. Cahul demarează proiectul „Uniunea Europeană mai aproape de cetăţenii R. Moldova”.

Scopul proiectului este de a promova avantajele integrării europene a R. Moldova prin diseminarea informaţiei despre acest proces către locuitorii raionului Cahul cu participarea activă a tinerilor din regiune. 

Timp de un an vor fi desfăşurate mai multe activităţi pentru a contribui la creşterea gradului de informare a locuitorilor din comunităţi rurale cu privire la beneficiile integrării R. Moldova în Uniunea Europeană. Tinerii vor fi implicaţi nemijlocit în promovarea mesajului european, participând la campaniile de informare, prezentările de Teatru Social şi dezbaterile locale. 

Activităţile vor fi defăşurate în parteneriat cu Asociaţia "Convergenţe Europene" din Romania.

Ne propunem să ajungem la cât mai mulţi cetăţeni şi să asigurăm o vizibilitate mai larga a beneficiilor de integrare europeana a ţării noastre.

Acest proiect este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin Asociaţiei “Perspectiva” și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

Victoria Ivancioglo, coordonator de proiect