Un nou parteneriat pentru bucuria copiilor



Luna decembrie este luna surprizelor, luna magiilor și cadourilor. Astfel Eximbank a ales în acest an să surprindă și îndeplinească visele copiilor din familii nevoiașe, aflate în programele de sprijin familial CCF/HHC Moldova (copii reintegrați din orfelinate și internate, precum și preveniți de separarea de familii). Prin parteneriatul dezvoltat între AO CCF/HHC Moldova și Eximbank Grupo Veneto Banca, 16 copii au primit daruri în preajma sărbătorilor de iarnă, iar aceasta datorită unui concurs de desen inițiat de colaboratorii băncii. Trei desene au fost selectate pentru a reprezenta felicitările de Crăciun, pe care banca le va expedia partenerilor și clienților. Pe lângă frumosul titlul de câștigători, participanții au primit și cadourile dorite. Astfel 2 familii, în care s-au reîntors acum 2 ani copii din internat, din r. Drochia, au plecat acasă cu câte o mașină de spălat, iar o fetiță din Chișinău, ce provine dintr-o familie numeroasă, a primit o masă unde-și va pregăti temele de școală.

Evenimentul de premiere a avut loc în data de 11 decembrie, în sediul central Eximbank, aici copii și familiile lor au fost întâmpinați și felicitați personal de Președintele băncii comerciale, Dl Lucio Luigi Gaita. Copii timizi și emoționați de primirea caldă a colaboratorilor Eximbank, au fost rezervați în declarații, însă după partea oficială, au beneficiat de un prânz copios la un restaurant italian. Unde deja a început întrecerea la recitarea poeziilor, povestirea ghidușiilor școlare, moile prietenii legate la școala din comunitate precum și împărtășirea unor secrete, vise și dorințe de viitor.

Următoarea săptămână au avut loc vizite în 7 comune din r-le Drochia și Dondușeni, pentru a bucura copiii cu dulciuri, rechizite școlare necesare în următoarea jumătate a anului și alte surprize. Toate aceste bucurii datorită interesului și susținerii din partea partenerului nostru Eximbank, Grupo Veneto Banca.  

Noi, CCF/HHC Moldova apreciem importanța de a lucra îndeaproape cu fiecare susținător corporativ pentru a asigura un parteneriat care  îndeplinește așteptările angajaților, clienților și a  companiei ce realizează obiectivele de afaceri și RSC (Responsabilitate Socială Corporativă).