Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6095

A patra ediţie LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy a fost lansată cu succes



LSH

Pe 25 octombrie 2014 a fost lansată a patra ediţie a programului LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy. 30 de tinere, cu vârsta cuprinsă între 18-22 ani, care au trecut printr-un proces complex de selecție (3 etape),  au început un frumos şir de evenimente şi activităţi care le vor aduce experienţe frumoase în dezvoltarea personală şi profesională. La eveniment le-au urat „Bun Venit” și un călduros „Mult Succes” Olga Melinciuc – Fondatoarea proiectului LeaderSHE- Young Women Leaders’ Academy, Marina Pascari – Coordonatoarea proiectului,   Valeria Grigori, membru LeaderSHE Club, Lucia Uşurelu, preşedintele „Soroptimist” și Olga Safronova, reprezentanta BABOR Cosmetics.

Invitatul special a fost Excelenţa Sa, Indrid Tersman, Ambasadorul Suediei în Republica Moldova, care este alături de proiect încă de la prima ediție, exprimându-și susținerea și încrederea în realizările tinerelor. Dna Tersman le-a vorbit participantelor despre ce înseamnă „Egalitate de Gen”, ce provocări a întâlnit Dnei în cariera sa profesională și cât de important este să investești în propria dezvoltare și dezvoltarea propriei țări.

În cadrul deschiderii participantele au socializat cu organizatorii, despre beneficiile proiectului LeaderSHE dar şi a valorilor care le promovează acesta.

tiersman

Fără a trece prea mult timp, tinerele s-au întâlnit la următoarea sesiune care a avut loc pe data de  1 noiembrie, la care participantele au avut parte de sesiunea Goal Setting, în care au aflat mai multe despre Viziune, Scop, Obiective si fiecare din ele si-au setat propriile sale scopuri, inclusiv și pe cele aliniate cu programele proiectului, astfel participantele vor putea măsura impactul activităților la final.

Pe data de 1 noiembrie participantele LeaderSHE au participat intr-o serie de activități de consolidare a echipei, de cunoaștere a propriei personalități și identificare a propriilor trăsături forte.

Pe data de 8 Noiembrie, participantele LeaderSHE au aflat istoria de succes a Ambasadoarei LeaderSHE – Angela Chelaru. Dna Chelaru este un exemplu de femeie puternica care a fost receptivă la necesitățile pieței înainte de a-și lansa propria companie, venind cu o soluție practică pentru nevoile cetățenilor Moldovei. Dna Chelaru le-a încurajat pe tinere să fie active, să-și valorifice frumusețea și să meargă ferm către scopurile sale. În duminica zilei de 9 noiembrie, participantele LeaderSHE au fost implicate în training-ul de Time Management împreuna cu Ilie Dercaci, Guru în Sisteme de Gestiune a Timpului. Ilie le-a transmis tinerelor diverse sisteme, instrumente, principii de creare a propriului sistem de valori, alinierea timpului pentru obiectivele personale, prioritizare și multe altele.

Pe această notă, proiectul LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy Ediția 4 și-a luat zborul și le promite tuturor participantelor o experiență diversă, calitativă și intensă.