Recepție la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului „Sporirea atractivităţii turistice a zonei centru prin consolidarea patrimoniului existent”



img 6Pe data de 04.09.2014 a avut loc recepția la terminarea lucrărilor  a obiectivelor „Construcția parcului din com. Codreanca, r-nul Strășeni"  și „Construcția indicatoarelor localităților din com. Codreanca, r-nul Strășeni și com. Donici, r-nul Orhei"  din cadrul proiectului  „Sporirea atractivităţii turistice a zonei Centru prin consolidarea patrimoniului existent".

În cadrul acestui proiect au fost construite 3 indicatoare în localitățile Donici, Pocșești și Camencea, r-nul Orhei,  Codreaca și Lupa-Recea, r-nul Strășeni în sumă de 224 243,68 lei , de asemenia a fost construit un parc în sumă 451 351,44 lei;

Astfel, comisia s-a întrunit în ședința de totalizare în cadrul căreia au fost examinate fizic obiectele  cu constatarea execuției calitative a lucrărilor și atingerea obiectivelor proiectului. Ședința s-a încheiat cu semnarea Proceselor Verbale de Recepție la terminarea lucrărilor de către toți membrii comisiei. Urmează aprobarea recepției de către Inspecția de Stat în Construcții și stabilirea termenului de recepție finală.

Reamintim că proiectul „Sporirea atractivităţii turistice a zonei Centru prin consolidarea patrimoniului existent" este implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru, din Fondul Național de Dezvoltare Regională. Suma alocată  pentru implementarea acestui proiect a fost de 5 108,7 mii lei mii lei, la care autoritățile locale și-au asumat responsabilitatea de a contribui cu amenajarea obiectivelor în sumă de 670, 0 mii lei.