Un proiect inedit în raionul Căușeni



civic 1

Asociația obștească ”VICON” și Asociația obștească ”VITALITY” au elaborat și implementează    proiectul TINERII CONSTRUIESC PODURI ECOLOGICE  în parteneriat cu organizația Regională a mediului din Federația Rusă  ECA , pentru a forma atitudinea corectă a  elevilor pentru mediu și a educa responsabilitatea dezvoltării prin organizarea  activităților  specifice care vizează îmbunătățirea calității mediului.

Acest proiect este finanțat în cadrul programului de granturi anunțat de Fundația Est-Europeană din resursele oferite de Uniunea Europeană, Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei. Proiectul este implementat de VICON și Vitality. Opiniile exprimate în cadrul acestui formular țin de responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu reflectă viziunile FEE sau ale donatorilor.

Pe data de 23 iunie reprezentanții din 5 școli ai raionului Căușeni și  5 școli din Tiraspol, Bender, raionul Slobodzeya se vor aduna în cadrul celui de-al doilea  seminar de instruire pentru beneficiarii proiectului

Metoda proiectelor  ecologice – un mediu de dezvoltare inovativă

Partenerul proiectului -   Casa de Sărbători "Prestij" din  or. Căușeni, Republica Moldova este gazda acestui eveniment

Experții proiectului:

Șeful  Filialei regional  MOEO "ECA" în Sankt-Petersburg și regiunea Leningrad  

Iuliia Afanaseva;

Coordonator pentru organizarea activităților cu regiunile, Mișcarea ECA, or.Ryazan  

Aleksandr Gurov