Proiectul ”Tinerii construiesc poduri ecologice”

IMG 5885Asociația obștească ”VICON” și Asociația obștească ”VITALITY” au elaborat și implementează  proiectul

”Tinerii construiesc poduri ecologice”

în parteneriat cu organizația Regională a mediului din Federația Rusă  ECA de mediu, pentru a forma atitudinea corectă a  elevilor pentru mediu și a educa responsabilitatea dezvoltării prin organizarea  activităților  specifice care vizează îmbunătățirea calității mediului.

Acest proiect este finanțat în cadrul programului de granturi anunțat de Fundația Est-Europeană din resursele oferite de Uniunea Europeană, Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei. Proiectul este implementat de VICON și Vitality. Opiniile exprimate în cadrul acestui formular țin de responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu reflectă viziunile FEE sau ale donatorilor.

Pe data de 21 iunie reprezentanți din 5 școli ai raionului Căușeni și  5 școli din Tiraspol, Bender,  raionul  Slobodzeya s-au adunat în cadrul primului  seminar de instruire pentru beneficiarii proiectului

Autoinstruirea ecologică – o orientare spre un viitor care să corespundă  boieticei

 

Experții proiectului:

Șeful  Filialei regional  MOEO "ECA" în Sankt-Petersburg și regiunea Leningrad  Iuliia Afanaseva;

Coordonator pentru organizarea activităților cu regiunile, Mișcarea ECO, or.Ryazan   Aleksandr Gurov

Coordonatorii: Porombrica Maia, Bejenar Veaceslav

civic 1
After display content

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo

promo

Promo

Promo