Tinerii construiesc poduri ecologice

Astăzi, 1 iunie 2014,  în incinta Centrului de tineret și sport Căușeni a avut loc Masa rotundă  „Ecologia şi tinerii: idei, perspective, decizii”  

Masa rotundă  s-a desfășurat  în cadrul proiectului ”Tinerii construiesc poduri ecologice”. Scopul proiectului : dezvoltarea culturală prin cooperare  între grupuri de lideri de tineret din cele două maluri ale Nistrului, prin schimb  educațional și acțiuni de voluntariat comune ce țin de protejare a mediului .

Acest proiect este finanțat  în cadrul programului de granturi anunțat de Fundația Est-Europeană din resursele oferite de Uniunea Europeană, Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei. Proiectul este implementat de VICON și Vitalyti. Opiniile exprimate în cadrul acestui formular țin de responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu reflectă viziunile FEE sau ale donatorilor.

iunie
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.