Tinerii proactivi participă la proiecte de dezvoltare personală



     

Astăzi a avut loc evenimentul de lansare al proiectului Bright Academy. Activitatea s-a desfășurat în două etape. Inițial, invitatul special, Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Dl Iulian Groza, a vorbit tinerilor despre importanța dezvoltării personale. Ulterior, participanții au fost inițiați în secretele artei oratorice asistând la workshop-ul Bright Speaker. Cristian Saulea, specialist în comunicare și PR, cu o vastă experiență în domeniu, a dezvăluit o serie de trucuri, cunoștințe și tactici eficiente, din culisele specialiștilor în Relații Publice.

Cei 40 de participanți au avut ocazia să interacționeze cu Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Dl Iulian Groza.‘ În contextul actual, tinerii au ocazia să participe la o multitudine de proiecte, atât naționale cât și internationale. La rândul meu, în perioada studenției, am fost mereu interesant să cunosc și să descopăr lucruri noi. Experiențele și cunoștințele căpătate atunci sunt utile și aplicabile în activitățile mele curente.’ a spus Dl Iulian Groza. Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene,  a inspirat tinerii prin intermediul unor sfaturi practice și a răspuns la toate întrebările care i-au fost adresate într-o atmosferă plăcută și degajată.

Cristian Șchiopu ,unul din participanții la proiect, și-a împărtășit opinia în legătură cu evenimentul de astăzi. ‘Invitații au demonstrat un profesionalism deosebit. Am fost impresionat de sfaturile și carisma Viceministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Dl Iulian Groza. Mai mult de atât, Dl Cristian Saulea e o persoana formidabilă în ceea ce ține de comunicare și discurs în public. Astăzi am cunoscut lucruri pe care,de exemplu, nu le întâlnești la training-uri de artă oratorică. Mulțumec echipei Bright Academy pentru organizarea unor astfel de activități inedite.’ a menționat tânărul participant.

Lansarea a avut loc în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova în Sala Senatului. Inițiatorii Bright Academy sânt patru tineri activi care și-au propus să aducă un aport pozitiv în societate. Grupul de inițiativă constituit din Ana-Maria Cojocaru, Anatolie Curicheru, Adrian Băluțel și Andrei Voica vor pune la dispoziție workshopurile Bright Time Managent, Bright Personal Brand și Bright Persuasiv în cele ce urmează. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul http://brightacademy.md/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/brightacademymd