Dăruire şi iubire de aproapele în campania de Crăciun „De la mame pentru mame”



Diaconia De la mame pentru mameLa începutul lunii decembrie, pentru al treilea an consecutiv, Misiunea Socială „Diaconia" a Mitropoliei Basarabiei a lansat campania de Crăciun „De la mame pentru mame". Proiectul are drept scop susţinerea cuplurilor mamă copil aflate în dificultate, iar fondurile acumulate în acest an vor fi utilizate pentru amenajarea unei case de tranziţie destinată mamelor orfane.

Igor Belei, directorul Misiunii Sociale„Diaconia": „În campania de Crăciun ne-am mobilizat pentru a convinge şi alţi oameni să fie alături de noi în realizarea noului proiect „Casa Maria", care va oferi găzduire mamelor minore şi orfane. În felul acesta, împreună, am reuşit să fim parte a unei acţiuni care, dacă pentru fiecare dintre noi e trecătoare, pentru copiii pe care îi vom ajuta, este o speranţă de viaţă. Actul de milostenie pe care Biserica îl încurajează, se face nu doar prin donaţie, dar în primul rând prin dăruire şi iubire de aproapele. Suntem siguri că Dumnezeu va răsplăti bunătatea tuturor celor care s-au implicat în campanie: voluntari, parteneri, donatori."

În urma evenimentului de caritate de pe 14 decembrie şi a târgului de caritate, organizat pe 21 şi 22 decembrie, au fost colectaţi peste 30 mii lei, iar pe contul special destinat susţinerii proiectului Casa „Maria", continuă să vină donaţii din partea companiilor şi donatorilor privaţi.


Pentru contacte:
www.diaconia.md
E-mail: office@diaconia.md,
Tel: 022 46 32 28