ADOLESCENTII AU ORGANIZAT ACTIUNI DE CARITATE CU OCAZIA SARBATORILOR DE PASTI



4312.jpgCu ocazia sarbatorilor de Pasti adolescentii din R. Moldova au desfasurat un sir de actiuni de binefacere, asistati administratiile institutiilor de invatamant, transmite Info-Prim Neo.

Potrivit unui comunicat al Centrului Adolescentilor, patru licee din Chisinau – „M. de Cervantes”, „Al-dru cel Bun”, „N. Gogol” si „M. Eliade”, au colectat daruri pentru copii bolnavi din sectiile de uronefrologie, cardiologie si ortolaringologie ale Spitalului municipal de copii nr. 3.

Elevii din alte sase institutii de invatamant preuniversitar prin darurile colectate au bucurat locatarii Centrului republican pentru batrani si invalizi cu dulciuri si cozonaci, si un concert pascal.

Potrivit sefului Centrului Adolescentilor, Valentina Sandu, actiunile de caritate au fost organizate cu scopul de a readuce celor suferinzi speranta de viata, de frumos, de sarbatoare. 

Sarbatorile de Pasti, ce ne-au oprit putin din agitatia vietii de zi cu zi, ne-au oferit si ocazia sa ne amintim si sa meditam asupra notiunilor de credinta, lumina, iertare, incredere, rabdare, caritate, a mentionat Valentina Sandu.

Actiunile de caritate au fost realizate la initiativa Centrului Adolescentilor cu implicarea reprezentantilor Consiliul Local al Copiilor si Tinerilor. 

 

Info-Prim Neo