ODIMM LANSEAZA UN NOU CURS DE INSTRUIRE



Organizatia pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii (ODIMM) in parteneriat cu directiile economice ale consiliilor raionale si inspectoratele fiscale teritoriale lanseaza un nou curs de instriuire la tema “Evidenta contabila in partida mica”. Precum a mentionat pentru Info-Prim Neo directorul ODIMM, Iulia Iabanji, acest curs va fi desfasurat pe parcurs de trei zile, adica 21 ore acadmice pana in luna octombrie in toate raioanele republicii si este gratuit.

Cursurile sunt destinate antreprenorilor incepatori, care activeaza pe baza de intreprindere individuala si detinatorilor de patenta .

Astfel, in cadrul instruirii participantii vor avea posibilitate sa insuseasca evidenta contabila conform Standardului National de Contabilitate 62, particularitatile sistemului de impozitare si raportare, sa se informeze despre etapele si modalitatile de desfasurare a unei afaceri.

“Noi cred em ca amplificarea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii din R. Moldova, in special in sectorul rural, poate fi obtinuta doar prin dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale, prin cresterea nivelului de calificare a intreprinzatorilor”, - a spus Iulia Iabanji.

ODIMM este o organizatie necomecrciala pe linga Ministerul Economiei si Comertului creata printr-o decizie a Guvernului din 17 mai 2007. ODIMM este abilitata cu functii de implementare a politicilor si programelor de stat in domeniul sprijinirii IMM, de sporire a competitivitatii economiei nationale prin dezvoltarea companiilor din acest sector.


www.info-prim.md