20 decembrie-ZIUA ORATORULUI



Orator

La iniţiativa membrilor CLUBULUI ORATORILOR, în urmă cu aproximativ trei ani, ziua  de 20 decembrie a fost declarată drept ZIUA ORATORULUI.  În fiecare an, membrii clubului au sărbătorit această zi ca pe o ocazie de a răspîndi ţării întregi despre importanţa oratoriei în dezvoltarea profesională şi personală a fiecăruia.

CLUBUL ORATORILOR a iniţiat şi o procedură de vot online a celor mai buni oratori. Anul trecut, cu această ocazie, a fost deschisă prima ediţie a Concursului Naţional ORATORUL ANULUI 2012, pentru a implica tineri cu abilităţi oratorice să se afirme sau să acumuleze experienţă.

În acest an, Concursul Naţional de Oratorie va avea finala pe 22 decembrie, ora 11:00, la ASEM, bloc F, aula 203. În cadrul concursului vor participa 19 tineri, care vor concura pentru titlul ORATORUL ANULUI 2012. Doritorii sunt bineveniţi. Evenimentul este deschis tutuor şi este gratuit. Pentru informaţii accesaţi www.orator.md şi pagina noastră de facebook.

 

Cu ocazia ZILEI ORATORULUI, vă dorim să fiţi buni în ceea ce faceţi, să aveţi gînduri îndrăzneţe şi cuvinte potrivite. La multi ani,  în special,  vechilor membri ai CLUBULUI ORATORILOR, care au dedicat  această zi oamenilor din faţa publicului.