Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova a dat startul trainigurilor pentru Echipa 5



Practica bate teoria, asta au învățat cei 10 voluntari, nou veniți în echipa CTJM de la trainerul Sabina Cotorobai. Întâlnirea a avut loc sâmbătă, 3 noiembrie curent.

Dsepre voluntariat, legea volutariatului, jurnalism  scris, radio si TV, genurile presei, proiecte sociale s.a.  s-a discutat într-un mod neformal  în cadrul primului training oferit noilor voluntari ai Centrului Tânărului Jurnalist din Moldova. Tinerii s-au arătata satisfacuți de cele asimilate și cele puse în discuție, mărturisind că se prinde mai ușor informația de ei în așa mod de cît pe bancile facultății și  că și-ar dori un sistem de învățămînt american. Mariana Robu, volutar CTJM a mărturisit că în cadrul trainigului a aflat cum este adevărata față a jurnalismului din Republica Moldova și este încîntată că i s-a oferit o astfel de oportunitate.

Trainerul Sabina Cotorobai mărturisește că i-a făcut plăcere să aibă în preajmă tineri activi,dornici de a se implica și le urează spor la treabă pe tărâmul jurnalismului tânăr.

Entuziasmați  și plini de idei, noii volultari CTJM se bucură că se pot implica și invită pe toții cei care pot și vor să se implice să o facă, să devină activi sociali, pentru a fi remarcați.

CTJM, aminteşte că în cei 10 ani de activitate, în cadrul organizaţiei au activat 4 echipe pentru un mandat de 2 ani. În luna octombrie curent, în urma recrutărilor, s-a constituit şi cea de a 5-a echipă.