UN DOCUMENTAR NOU MARCA HYDE PARK & BREGA FR. VA FI PREZENTAT IN PREMIERA LA CHISINAU



bscap0007.thumbnail.jpgStefania Moldovanu era o naiva cind credea ca traieste in centrul Europei, ca tara ei e una democratica, cu cetateni liberi. Vara trecuta a descoperit ca nu e chiar asa, ca aici sunt mai multe interdictii decit permisiuni, ca oamenii sunt mai degraba infricosati decit curajosi, ca libertatea ei e foarte limitata. Ultma vara inocenta a Stefaniei Moldovanu e un documentar realizat la Chisinau de niste cineasti tineri avind mijloace minime cu oameni ca tine.

Pe 25 februarie 2008, la ora 16:30 va avea loc prezentarea in premiera a filmului pentru publicul larg. 

Vino la Galeria de Arta Constantin Brancusi de pe bulevardul Stefan cel Mare (vizavi de Academie si hotelul National) ca sa fii martor al lansarii si prim critic al documentarului despre drepturile omului si libertatea exprimarii, realizat de fratii Brega si Asociatia Hyde Park! 

Dupa proiectie vor avea loc discutii si/sau vizionarea altor filmulete de aceeasi autori, cu acelasi subiect.

Brega fr. au obtinut premiul pentru cea mai buna productie locala la editia a V-a a festivalului de film documentar Cronograf cu filmul Radio S, sau Romanticul de la Singera. Si acest ultim film a fost propus pentru a fi selectat in editia de anul acesta a prestigiosului festival international - Cronograf.

O prima vizionare publica a avut loc la inceputul acestei luni la Criuleni, in incinta centrului UNIT cu lideri locali ca spectatori. 

Acum programam aceasta lansare pe 25 februarie cu dedicatie speciala celor aflati de sapte ani la guvernare antidemocratica in RM!

 

www.curaj.net