TARG DE BUNE PRACTICI IN CAHUL



Targ de bune practiciLa 23 ianuarie, in cadrul Targului de Bune Practici, tinerii asociati din regiunea rurala a r. Cahul si-au prezentat activitatile desfasurate cu privire la angajare civica a tinerilor. In cadrul Forului Societatii Civile din Regiunea de Dezvoltare Sud a fost desfasurat Targul de Bune Practici unde tinerii asociati (reprezentantii organizatiilor neguvernamentale si grupurilor de initiativa) din regiunea rurala a r. Cahul au prezentat activitatile desfasurate cu privire la angajarea civica a tinerilor.

La targ au fost expuse fotografii de la activitatile desfasurate, materialele informative elaborate de catre tineri pe parcursul proiectului, lucrul care a permis de a face schimb de experienta intre participanti si a servit drept reper pentru crearea unor noi parteneriate intre reprezentantii sectorului asociativ din Regiunea de Dezvoltare Sud.

Activitatea a fost organizata de catre Institutul de Instruire in Dezvoltare €žMilleniuM" in cadrul proiectului €žConsolidarea capacitatilor de angajare civica a tinerilor asociati din regiunea rurala a r. Cahul" cu sustinerea financiara a Bancii Mondiale - Oficiul din Moldova.

 

Pentru informatii suplimentare: 

Cirhana Vitalie

Directorul Institutului de Instruire in Dezvoltare "MilleniuM"

tel. 069110076, e-mail: millenium@ong.md