UN ZIMBET PENTRU COPIII ORFANI



APA: Zimbet pentru copiii orfaniE iarna, e anotimpul cind devenim mai buni, mai generosi. E luna cadourilor, momentul cind facem surprize persoanelor apropiate cu ocazia Sarbatorilor de Craciun si Anul Nou. Cu acest prilej Asociatia Parintilor Adoptivi a incercat sa aduca zimbete pe chipurile celor mai tristi copii,  a celor orfani. Este vorba de actiunea sociala pentru 20 de copii care nu pleaca acasa de la Gimnaziul- internat din Ungheni. Vacanta de iarna o petrec la Gimnaziu. La initiativa mea si a Dianei Echim, membra consiliului APA, la 23 decembrie elevii au avut posibilitatea sa petreaca clipe minunate. Au fost prezente si citeva mame adoptive cu 10 copii.

Toti copii au vizionat desene animate la Cinematograful €žPatria" Ungheni, au servit pizza, inghetata, sucuri.  Viceprimarul de Ungheni a oferit cadouri tuturor copiilor prezenti.

Gratie unor oameni cu sufletul mare, asa ca Victoria Soltan, director Cinematograful €žPatria" Ungheni, Maria Rotaru, antreprenoare si mama adoptiva, care a donat 1000 lei si contributiei primariei Ungheni, copii au simtit caldura sufleteasca a celor care s-au gindit la ei, iar magia sarbatorilor i-a facut mai fericiti.

 

Rodica Gutu,

Presedinte Asociatia Parintilor Adoptivi