Cooperarea de tineret moldo-ucraineană va fi susținută de Excelența Sa, Ion Stăvilă



CNTM_1Reprezentanții Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) au avut joi, 9 februarie, o întîlnire cu Ambasadorul Moldovei în Ucraina, Excelența Sa, Ion Stăvilă.

În cadrul şedinţei, Radu Croitoru și Ecaterina Covali, în calitate de Membri de Birou şi Alex Petrov, Coordonator al Direcției politici de tineret în CNTM au discutat despre implicarea Ambasadei Republicii Moldova în Ucraina în demararea unui nou proiect de tineret între cele două state. Excelența Sa, Ion Stăvilă și-a declarat deschiderea și interesul față de activitățile care urmează a fi lansate, urmând să participe la întîlnirile comune ale tinerilor din Republica Moldova și Ucraina.

Reprezentanții CNTM au declarat că în următoarele săptămâni urmează a fi lansat un nou proiect de cooperare bilaterală, pentru realizarea schimburilor de experiență în procesul de participare a tinerilor în structurilor parlamentare din Moldova și Ucraina.

Pentru a fortifica relaţia de comunicare dintre tineri, Excelența sa și-a exprimat deschiderea pentru realizarea unei vizite de studiu în Ambasada Moldovei în Ucraina pentru tinerii moldoveni ce urmează a fi implicați în calitate de stagiari în structurile parlamentare.

La sfârșitul întâlnirii, Excelența Sa, Ion Stăvilă a felicitat CNTM pentru activităţile desfăşurate la nivel național și internațional în domeniul tineret şi s-a arătat deschis spre colaborare pentru dezvoltarea inițiativelor de tineret.