Târg de caritate în campania "De la Mame pentru Mame"



„O jucărie de brad îl poate ajuta pe un copil să rămână în braţele mamei sale”

Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei în parteneriat cu Shopping MallDova organizează un târg de binefacere pe data de 17 şi 18 decembrie, între orele 12:00- 20:00.  În cadrul său vor fi expuse jucării de brad confecţionate de cele 100 mame care au participat la atelierele de creaţie din campania „De la Mame pentru Mame”. Fondurile acumulate în urma târgului sunt orientate spre asigurarea întreţinerii beneficiarilor Centrului Maternal „În braţele mamei”, cupluri mamă-copil, aflate în dificultate.

Campania „De la Mame pentru Mame” a fost lansată de Misiunea Socială „Diaconia” pe data de 5 decembrie. Pe parcursul a 2 săptămâni,  mame de diferite vârste şi profesii au confecţionat jucării de brad, folosind materiale precum:  fetru, hârtie, mărgele, paiete, etc. De fiecare jucărie este ataşat şi un mesaj sugestiv pentru cumpărători: „Mulţumesc! Datorită ţie sunt cu mama.”

Centrul Maternal „În braţele mamei” are o capacitate de 10 locuri  (pentru cuplurile mamă-copil, aflate în dificultate) şi a fost inaugurat pe data de 10 septembrie, anul curent. Întreţinerea săptămânală a unui cuplu mamă-copil (alimentaţie şi produse igienice) cazat aici constituie  390 de lei.

 

Persoană de contact:

Anna Zastavneţcaia, Responsabil de relaţii publice

Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei

Tel.069474814,  022 46 32 28

E-mail: office@diaconia.md

www.diaconia.md